Në 2014

Projekte në 2014:

 • Vlorë. Qendra Ndërkombëtare e Kulturës "Arbnori" dhe Bashkia Vlorë organizuan në “Sheshin e Flamurit” aktivitetin “Vlora, Kryeqyteti i parë i Shqipërisë së Pavaruar”, me rastin e 70-Vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë dhe 102-Vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë, datë 28 Nëntor 2014.
 • Holli i Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit. Promovimi i librit "Himni i Shpirtit” i regjizosit Nikolin Gurakuqi, datë 10 Nëntor 2014.
 • Krujë. “Të njohim historinë e Evropës nëpërmjet kulturës tonë kombëtare”. Salla e Koncerteve e Bashkisë Krujë, datë 7 Nëntor 2014.
 • Durrës. "E Ardhmja e Shipërisë në BE" - Rinia dhe kultura shqiptare, pasaportat e sigurta të Shipërisë në BE. Shkolla e Mesme e Muzikës "Jan Kukuzeli", datë 17 Tetor 2014.
 • Holli i Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit. Promovimi i librit "Rexhep Çeliku - Valltari Fluturues", i studiuesit Dedin Suli, datë 24 Shtator 2014.
 • Holli i QNK "Arbnori". Ekspozitë Fotografike "Skulptura e Parkut në Shqipëri", e autorit Leonardo Voci, bashkëpunim me Qendrën e Realizimit të Veprave të Artit, datë 9 Tetor 2014.
 • Durrës. "E Ardhmja e Shipërisë në BE" - Rinia dhe kultura shqiptare, pasaportat e sigurta të Shipërisë në BE. Shkolla e Mesme e Muzikës "Jan Kukuzeli", datë 17 Tetor 2014.
 • Holli i Qendrës Ndërkombëtare të Kulturës "Arbnori", Ekspozita "Malësi e Shkodër" nga piktori, pirografi dhe dizajneri Vilson Frangaj, datë 19 Shtator 2014
 • Përmet. Festivali Ndërkombëtar “Përmeti Multikulturor - Minoritete dhe Etni”, datë 21 - 23 Qershor 2014.
 • Korçë. Festivali Ndërkombëtar “Karnavalet e Korçës 2014”, datë 6 -7 Qershor 2014.
 • Koncert Duo Recital me vepra për Flaut & Piano. Anna - Majlinda Spiro - Flaut,  Ardita Bufaj - Piano.  Salla “Tefta Tashko Koço”, Ministria e Kulturës, 31 Maj 2014.
 • Aktivitet në kuadër të Ditës së Evropës, datë 9 Maj 2014.
 • Festivali Balkan Trafik, datë 1-4 Maj 2014.
 • Aktivitet në kuadër të Ditës Botërore të Pronësisë Intelektuale, datë 26 Prill 2014.
 • Muzeu Historik Kombëtar. Fotoekspozita “Hellenic Blue – Bluja Greke”, datë 19 Mars 2014.
 • New York - Gjurmëve të Nënë Terezës “Lutje për Paqe në Botë”, datë 9 Shkurt 2014.
 • Kukës – “Tek vendi i Ilirëve Alpinë”, datë 17 Janar 2014.

 

Mundësuar nga ProTech
Qnk © 2019