Në 2017

  • Në datë 16 Dhjetor 2017 Qendra Ndërkombëtare e Kulturës “Arbnori” në bashkëpunim me Shoqatën Bamirëse  “Pionierët e Misionit Global”,  organizuan  aktivitetin artistik “Një dhuratë për Ty” me rastin e Festave të fundvitit me femijët e familjeve në nevojë të komunitetit të Bregut të Lumit.

    Pas aktivitetit artistik të përgatitur me këtë rast, Stafi i QNK “Arbnori” dhuroi 50 pako me  dhurata për Vitin e Ri, fëmijve pjesmarrës të këtij komuniteti.

 

  • Në datë 13 Shtator 2017, në qytetin e bukur të Përmetit, Qendra Ndërkombëtare e Kulturës “Arbnori”,   në bashkëpunim me Bashkinë Përmet organizuan aktivitetin “IN MEMORIAM - ODHISE PASKALI”, në nder të artistit dhe skulptorit të madh me origjinë nga ky qytet  Z. Odhise Paskali.

Mundësuar nga ProTech
Qnk © 2019