Në 2013

Projekte në 2013:

  • Aktiviteti në Prizren. “Dita e Bibliotekës Prizren” në kuadrin e “Dita e afrimit mes kulturave, Dialog me Librat”, datë 24 Dhjetor 2013.
  • Ekspozitë Fotografike “Jeta nuk ndahet - Mozaik i jetës” e fotografit Patër Pashko Gojçaj, datë 9 Dhjetor 2013.
  • Aktiviteti në Norvegji, “100 Vjet Sakrificë Shqiptare”, datë 30 Nëntor 2013.
  • Aktiviteti në Tuz , Mal i Zi , Kisha e “Shna Ndout”: “Lutje për Paqe në Botë”, datë 29 Shtator 2013.
  • Aktiviteti në Bibliotekën “Marlin Barleti” dhe Bashkia Shkodër: “In Memorium” Pjetër Arbnori, datë18 Shtator 2013.
  • Aktiviteti në Muzeun Historik Kombëtar: Promovimi i Librit “Vera Bio Veçoritë e prodhimit të saj”, datë 9 Qershor 2013.
  • QKIPK – Ekspozita “Portrete”,  e koleksionistit privat Jaho Brahaj, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Muzeve, datë 16 Maj 2013.

Mundësuar nga ProTech
Qnk © 2019