Promovime

Promovimet e librave:

 • " Dhe vjen një çast", "Ikësit e mëdhenj", "Trokas në qiell"- poezi të zgjedhura nga vëllimet e autorit Ilir Cenollari, date 5 Mars 2015, NY, U.S.A.

 • "Himni i shpirtit”, i autorit Nikolin Gurakuqi, datë 10 Nëntor 2014. 

 • "Rexhep Çeliku – Valltari Fluturues” , i autorit Dedin Suli, Shtator 2014.  
 • “Foto – Album” i autorit Patër Pashko Gojçaj,  Dhjetor 2013.
 • “Sytë e Shenjtneshës”, Kushtuar Nënë Terezës, i autorit Patër Pashko Gojçaj,   Dhjetor 2013.
 • “Ndodhë në kohë”, promovimi i CD. Muzika Zef Coba, Orkestroi – regjistroi Edmond Zhulali, kënduar nga Kastriot Tusha,  Dhjetor 2013.
 • “Jeta nuk Ndalet”, promovimi i Katalogut të autorit Patër Pashko Gojçaj, Dhjetor 2013.
 • “Vera Bio, veçoritë e prodhimit të saj”, i autorit M.s.c Enolog Gazmend Shehi.
 • “Kongresi i Berlinit dhe verilindja e Shqipërisë”, Rexhep Krasniqi.
 • “Ky mëngjes më vdes ndër duar”, Frederik Rreshpja, 2008.
 • “Love” Skënder Sherifi.
 • “Fitorja e Padukshme”, Mujë Buçpapaj.
 • “Lëmoshë në emër të fatit”, Ermiha Drishti, 2003.
 • “Gjysma ime dhe “Puthmë”, kushtuar Nënë Terezës të autores Bajame Hoxha (Çeliku), 2007.
 • “Krilla t’kuqe dhe burra t’huaj”, Adriatik Lami, 2007.
 • “Shkretania”, poeti amerikan Tomas Eliot, 2007.
 • “Shqipëria veriore nga Petrela deri në Jezercë” i autores Marianne Graf.
 • “I dënuar  me vdekje”, tregime, Leonard Veizi, 2007.
 • “Atelietë e Ëndrrave”, Skënder Sherifi.
 • “Salloni i poezisë Amerikane”, poezia bashkëkohore Amerikane, Ted Kooser.
 • “Në rrjedhë të jetës”, kujtime të autorit Hasan Leka.
 • “Mashtrimi i bukur”, i autorit Behar Gjoka.
 • “Sonete”, Uran Kostreci.
 • “Poezia Angleze” performuar nga artistët shqiptar. 
 • “Mother Teresa, Saint or Celebrity”, nga autori dhe studiuesi Gëzim Alpion.  
 • “Një Univers i Metaforës” i autorit Xhevdet Bajraj.
 • “Shoh tjetër qiell”, kushtuar Nënë Terezës i autorit Jak Përpali.
 • “Beteja e Kosovës”, performancë artistike me krijimtarinë e poetit të mirënjohur Ali Podrimja. 
 • “Kuja e Violinës”, Jorgo Bllaci.
 • “Hënëzat e bardha të agut”, vëllim poetik, antologji e poetëve të rinj të shkollës së mesme  “Petro Nini Luarasi” Tiranë.
 • “Trebeshina një jetë para Gjyqit”, Nuri Dragoi.
 • “Absurdi nis nga unë”, poezi, Anisa Proda.
 • “Teatrologji, dramaturgji, regjizurë dhe aktrim”, Fadil Hysaj.
 • “Mos ik i them ditës, rri dhe një ditë”, Zog Hysenaj.
 • “Gjuha dhe problemet e njohjes”, N. Çomski, përkthim nga BlertaTopalli.
 • “Gjurmët karmike”, Eliot Wainberger.
 • “Shirita”, Flamur Buçpapaj.
 • “Arratisja e pamundur”, roman, Halil Laze.
 • “Rrota e mundimit”, esse, Artan Fuga.
 • “Damarët e ujit”, tregime, Ilir Kadiu.
 • “Lutje në orën e tetë të javës”, poezi, Gjekë Marinaj.
 • “Fjalor me shprehje të huazuara në gjuhën shqipe”, Ali Jashari.
 • “Rrëfim në të perënduar”, roman, Vilhelme Vranari (Haxhiraj).
 • “Tano Banushi”, Isa Alibali.
 • “Një lojë me emrin postmodernizem”, Ridvan Dibra.
 • “Tingulli i heshtjes”, roman në vargje, Tonin Kacaj.
 • “Prurje kulturore orientale”, Shaban Sinani.

Mundësuar nga ProTech
Qnk © 2019